top of page
Echt Brood (14 van 15).JPG

ONS ASSORTIMENT

Ons hart ligt bij het bakken van brood zoals het vroeger werd gedaan, met pure en natuurlijke ingrediënten. Onze desembroden worden bereid met een eigengemaakte desem die 24 uur de tijd krijgt om te rusten, wat zorgt voor een unieke smaak en een luchtige structuur. Elke dag vers gebakken, presenteren we een scala aan broden, waaronder zuurdesem, meergranenbrood en olijf ciabatta. Bij elke hap proef je de ambacht en passie waarmee we ons brood bereiden.

 

Naast ons heerlijke brood hebben we ook een selectie hartige producten die je smaakpapillen zullen verwennen. Proef onze smaakvolle groentebroodjes, kaas-mosterd brood en Fougasse met een heerlijke kruidenjas. We nemen ook de zoetekauwen niet over het hoofd, want we bieden een verleidelijk assortiment van zoete lekkernijen. Geniet van onze kokosmakronen, chocolate chip cookies, kardemombroodjes en scones die met veel liefde zijn gemaakt.

 

 

Naast ons brood en zoete lekkernijen hebben we ook ons eigen ijsproject. We gebruiken verse ingrediënten en hergebruiken zelfs onze eigen brood- en patisserieproducten om heerlijke ijssmaken te creëren.

bottom of page