top of page
Echt Brood (1 van 15).JPG

Zoals vroeger

Bij ECHT BROOD geloven we in het behoud van traditionele bakkerijtechnieken en het gebruik van pure en natuurlijke ingrediënten. Onze bakkerij is een plek waar vakmanschap en passie samenkomen om de meest smaakvolle en authentieke broden te creëren.

In onze bakkerij kun je de gepassioneerde bakkers in actie zien. Met toewijding en expertise kneden, vormen en bakken ze elk brood met de hand. We werken volgens een zorgvuldig proces waarbij onze eigengemaakte desem 24 uur de tijd krijgt om te fermenteren. Dit resulteert in een unieke smaak, een luchtige structuur en een krokante korst die kenmerkend zijn voor ons desembrood.

Kijkje nemen 

Je kunt letterlijk een kijkje nemen in de bakkerij en het ambachtelijke proces van dichtbij ervaren. De heerlijke geur van versgebakken brood vult de ruimte terwijl onze bakkers met liefde en precisie werken. Het is een beleving die je niet wilt missen.

Duurzaamheid

Bij ECHT BROOD geloven we sterk in duurzaamheid en streven we ernaar om voedselverspilling tot een minimum te beperken.

 

Zo hergebruiken we onze eigen producten, zoals chocolate chip cookies en kokosmakronen, om heerlijke ijscreaties te maken. Hierdoor geven we deze lekkernijen een tweede leven en creëren we unieke smaken die je nergens anders zult vinden.

 

De overgebleven broden en andere producten krijgen een nieuwe bestemming door ze te doneren aan minder bedeelden.

We moedigen iedereen aan om hun eigen broodverpakkingen mee te nemen wanneer ze bij ons brood kopen. Als je je eigen herbruikbare broodzak of broodtrommel meeneemt, geven we je graag een korting op je aankoop.

 

Op deze manier verminderen we samen de hoeveelheid verpakkingen en dragen we bij aan een schonere planeet.

bottom of page